"Suman Talwar"
HD Gabbar Is Back (2015) 2015 7.1
Gabbar Is Back (2015)
Gabbar Is Back (2015)

Gabbar Is Back (2015)

Aksion Dramë  2015 Shiko tani
Vlersimi: 7.1
Gabbar Is Back (2015)
HD
IMDb: 7.1
128 min

Një njeri i brengosur merr ligjin në dorë kur fillon të rrëmbejë dhe të vrasë nëpunësit e korruptuar në administratën e Indisë.

Country:
Genre: Aksion, Dramë