"Sumercan Aysan"
HD Deccal 2 (2017) 2017 4.2
Deccal 2 (2017)
Deccal 2 (2017)

Deccal 2 (2017)

Horror Turk  2017 Shiko tani
Vlersimi: 4.2
Deccal 2 (2017)
HD
IMDb: 4.2
N/A

Foshnja e destinuar për të përhapur ligësinë në mbarë botën, lindi më 06/06/2016. E ëma e fëmijës kryen vetëvrasje dhe nuk sheh pasojat. Sekti i ligësisë nuk heq dorë për…

Country:
Genre: Horror, Turk
HD Deccal (2015) 2015 3.0
Deccal (2015)
Deccal (2015)

Deccal (2015)

Horror  2015 Shiko tani
Vlersimi: 3.0
Deccal (2015)
HD
IMDb: 3.0
94 min

Stamboll, Turqi: Jemi në një epokë të re ku njerëzimi hidhet në një vorbull frike dhe dëshpërimi, e të gjitha profecitë shfaqen të vërteta. Tani e keqja do të përhapet…

Country:
Genre: Horror