"Sumi Shimamoto"
HD Princess Mononoke (1997) 1997 8.4
Princess Mononoke (1997)
Princess Mononoke (1997)

Princess Mononoke (1997)

Animuar Aventurë Fantazi  1997 Shiko tani
Vlersimi: 8.4
Princess Mononoke (1997)
HD
IMDb: 8.4
134 min

Në një udhëtim për të gjetur kurën për një mallkim të një Tatarigami, Ashitaka e gjen veten në mes të një lufte midis perëndive të pyjeve dhe Tatara, një koloni…

Country:
HD My Neighbor Totoro (1988) 1988 8.2
My Neighbor Totoro (1988)
My Neighbor Totoro (1988)

My Neighbor Totoro (1988)

Animuar Familjar Fantazi  1988 Shiko tani
Vlersimi: 8.2
My Neighbor Totoro (1988)
HD
IMDb: 8.2
86 min

Kur nëna e dy vajzave sëmuret, familja zhvendoset në një shtëpi të re për të qenë më afër sajë. Aty fillojn aventurat e dy vajzave me shpirtrat e pyjeve të…

Country: