"Sun Haoran"
Master Of The Shadowless Kick: Wong Kei-Ying (2016) 2016 5.5
Master Of The Shadowless Kick: Wong Kei-Ying (2016)
Master Of The Shadowless Kick: Wong Kei-Ying (2016)

Master Of The Shadowless Kick: Wong Kei-Ying (2016)

Aksion Aventurë  2016 Shiko tani
Vlersimi: 5.5
Master Of The Shadowless Kick: Wong Kei-Ying (2016)
IMDb: 5.5
100 min

Një film origjinal i HBO Asia, ku tregohet legjenda klasike e Mjeshtrit Hung Gar, Wong Kei-ying! Me aktorët: Sun Hao-ran, Yang Liao, Jiang Ming Yang, Chen Zhi Hui dhe drejtuar…

Country: