"Sun Li"
HD Shadow (2018) 2018 7.0
Shadow (2018)
Shadow (2018)

Shadow (2018)

Aksion Dramë  2018 Shiko tani
Vlersimi: 7.0
Shadow (2018)
HD
IMDb: 7.0
116 min

Vendosur gjatë epokës së mbretërisë së tretë të Kinës (vitet 220-280). Historia e një mbreti të madh dhe i popullit të tij, i cili do të përjashtohet nga atdheu i…

Country: , ,
Genre: Aksion, Dramë
Painted Skin (2008)
HD
IMDb: 6.3
103 min

Një trillim i përqendruar në vampir që ha lëkurat e grave dhe zemrat e  dashnorëve të tyre.

HD Fearless (2006) 2006 7.6
Fearless (2006)
Fearless (2006)

Fearless (2006)

Aksion Dramë  2006 Shiko tani
Vlersimi: 7.6
Fearless (2006)
HD
IMDb: 7.6
104 min

Ky film tregon historinë per mjeshtrin kinez te Arteve Marciale Huo Yuanjia (1869-1910). Huo Yuanjia ishte themelues dhe mësues shpirtëror i federates se sportit Jin Wu.

Country: ,
Genre: Aksion, Dramë