"Sung Kang"
HD Fast & Furious 6 (2013) 2013 7.0
Fast & Furious 6 (2013)
Fast & Furious 6 (2013)

Fast & Furious 6 (2013)

Aksion Aventurë Thriller  2013 Shiko tani
Vlersimi: 7.0
Fast & Furious 6 (2013)
HD
IMDb: 7.0
130 min

Hobsi mbledh Brajanin dhe Dom-in në ekipin e tij për të mposhtur një kapo i cili drejton një organizatë shoferësh mercenarë nga 12 vende të ndryshme.

Country: , , ,
HD Fast & Furious 5 A.K.A Fast Five (2011) 2011 7.3
Fast & Furious 5 A.K.A Fast Five (2011)
Fast & Furious 5 A.K.A Fast Five (2011)

Fast & Furious 5 A.K.A Fast Five (2011)

Aksion Aventurë Krim  2011 Shiko tani
Vlersimi: 7.3
Fast & Furious 5 A.K.A Fast Five (2011)
HD
IMDb: 7.3
130 min

Toreto dhe ekuipazhi i tij e gje­jnë akoma po ndiqen nga shteti. Ata do gjenden mes dy rrugëve të ndryshme, mes një bossi droge të pamëshir­shëm dhe një agjenti të…

Country: , ,
HD The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006) 2006 6.0
The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006)
The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006)

The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006)

Aksion Krim Thriller  2006 Shiko tani
Vlersimi: 6.0
The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006)
HD
IMDb: 6.0
104 min

Në mënyrë që të shmangte dënimin me burg në Amerikë, Shon Bosuell drejtohet për në Tokio për të jetuar me babanë e tij ushtarak. Edhe pse i ri në qytet,…

Country: , ,
HD The Free World (2016) 2016 6.1
The Free World (2016)
The Free World (2016)

The Free World (2016)

Dramë Romancë  2016 Shiko tani
Vlersimi: 6.1
The Free World (2016)
HD
IMDb: 6.1
100 min

Një ish i dënuar i liruar kohët e fundit përfshihet me një grua të martuar që ka një burrë abuziv.

Country:
HD Bullet to the Head (2012) 2012 5.7
Bullet to the Head (2012)
Bullet to the Head (2012)

Bullet to the Head (2012)

Aksion Krim Thriller  2012 Shiko tani
Vlersimi: 5.7
Bullet to the Head (2012)
HD
IMDb: 5.7
92 min

Pasi shikojnë partneret e tyre te vriten një vrasës me pagese nga New Orleans dhe një polic nga Uashington D.C. bashkojnë forcat për te mundur armikun e përbashkët.

Country:
HD Ninja Assassin (2009) 2009 6.3
Ninja Assassin (2009)
Ninja Assassin (2009)

Ninja Assassin (2009)

Aksion Thriller  2009 Shiko tani
Vlersimi: 6.3
Ninja Assassin (2009)
HD
IMDb: 6.3
99 min

Raizo është një nga vrasësit më të mëdhenj në botë. Banda Ozunu, një shoqëri sekrete e cila është e panjohur nga të gjithë, megjithëse që nja e saj quhet legjendë,…

Country: ,