"Sunita Mani"
HD Madeline’s Madeline (2018) 2018 6.4
Madeline’s Madeline (2018)
Madeline’s Madeline (2018)

Madeline’s Madeline (2018)

Dramë  2018 Shiko tani
Vlersimi: 6.4
Madeline’s Madeline (2018)
HD
IMDb: 6.4
93 min

Projekti më i fundit i drejtorit të teatrit merr një kuptim të veçantë kur aktorja adoleshente Madaline e merr seriozisht performancën e saj. Linjat midis aktrimit dhe realitetit fillojnë të…

Country:
Genre: Dramë