"Sunny Suljic"
HD mid90s (2018) 2018 7.4
mid90s (2018)
mid90s (2018)

mid90s (2018)

Dramë  2018 Shiko tani
Vlersimi: 7.4
mid90s (2018)
HD
IMDb: 7.4
85 min

Stivi një 13-vjeçar i cili jeton në Los-Angelosin e viteve 90′, kalon verën e tij me një grup miqsh të rinj, ku të gjithë së bashku kalojnë një eksperiencë të…

Country:
Genre: Dramë
HD The House with a Clock in Its Walls (2018) 2018 6.0
The House with a Clock in Its Walls (2018)
The House with a Clock in Its Walls (2018)

The House with a Clock in Its Walls (2018)

Familjar Fantazi Horror Komedi  2018 Shiko tani
Vlersimi: 6.0
The House with a Clock in Its Walls (2018)
HD
IMDb: 6.0
105 min

Një jetim i vogël i quajtur Luis Barnavelt ndihmon dajën e tij magjistar për të gjetur një orë me fuqinë për të shkatërruar botën.

Country: , ,
HD The Killing of a Sacred Deer (2017) 2017 7.0
The Killing of a Sacred Deer (2017)
The Killing of a Sacred Deer (2017)

The Killing of a Sacred Deer (2017)

Dramë Mister Thriller  2017 Shiko tani
Vlersimi: 7.0
The Killing of a Sacred Deer (2017)
HD
IMDb: 7.0
121 min

Stivi një mjek kirurg detyrohet të bëjë nje sakrificë të pabesueshme kur jeta i shkatërrohet nga një djalosh për të cilin ai kujdesej shumë.

Country: ,
HD The Unspoken (2015) 2015 4.9
The Unspoken (2015)
The Unspoken (2015)

The Unspoken (2015)

Horror Mister Thriller  2015 Shiko tani
Vlersimi: 4.9
The Unspoken (2015)
HD
IMDb: 4.9
91 min

Një mama beqare me një fëmijë zhvendoset në një shtëpi, e cila konsiderohet e mallkuar nga njerëzit përreth dhe një vajzë që e ka babain të papunë, do të fillojë…

Country: