"Suraj Dholakhandi"
HD 72 Hours: Martyr Who Never Died (2019) 2019 5.3
72 Hours: Martyr Who Never Died (2019)
72 Hours: Martyr Who Never Died (2019)

72 Hours: Martyr Who Never Died (2019)

Histori Luftë  2019 Shiko tani
Vlersimi: 5.3
72 Hours: Martyr Who Never Died (2019)
HD
IMDb: 5.3
130 min

Historia e vërtetë e ushtarit guximtar indian, Jasuant Sing Rauat, në luftën e vitit 1962 midis Indisë dhe Kinës.

Country:
Genre: Histori, Luftë