"Suresh Oberoi"
HD Manikarnika: The Queen of Jhansi (2019) 2019 6.4
Manikarnika: The Queen of Jhansi (2019)
Manikarnika: The Queen of Jhansi (2019)

Manikarnika: The Queen of Jhansi (2019)

Aksion Dramë Histori  2019 Shiko tani
Vlersimi: 6.4
Manikarnika: The Queen of Jhansi (2019)
HD
IMDb: 6.4
148 min

Historia e Rani Lakshmibait, njërës prej figurave lider të Rebelimit Indian të vitit 1857 dhe qëndrimi i saj kundër Zotimit të Anglezëeve.

Country: