"Surveen Chawla"
Ugly (2013)
HD
IMDb: 8.1
128 min

Një korrupsion i tmerrshëm, indiferenca dhe dhuna sistematike fillon kur vajza 10-vjeçare e një aktori premtues, zhduket.

Country: