"Susan Kelechi Watson"
HD A Beautiful Day in the Neighborhood (2019) 2019 7.3
A Beautiful Day in the Neighborhood (2019)
A Beautiful Day in the Neighborhood (2019)

A Beautiful Day in the Neighborhood (2019)

Dramë  2019 Shiko tani
Vlersimi: 7.3
A Beautiful Day in the Neighborhood (2019)
HD
IMDb: 7.3
109 min

Bazuar në një histori të vërtetë. Tom Henks, në rolin e Roxhersit, ikonës së emisioneve për fëmijë në Amerikë. Miqësia e pamundur mes Roxhersit dhe gazetarit cinik Lojd Vogël, i…

Country: ,
Genre: Dramë