"Susan May Pratt"
HD 10 Things I Hate About You (1999) 1999 7.3
10 Things I Hate About You (1999)
10 Things I Hate About You (1999)

10 Things I Hate About You (1999)

Dramë Komedi Romancë  1999 Shiko tani
Vlersimi: 7.3
10 Things I Hate About You (1999)
HD
IMDb: 7.3
97 min

Një adoleshente e bukur dhe e kërkuar, nuk del dot në takime deri sa të dalë edhe motra e saj e madhe grindavece. Zgjidhjen mundohet ta gjejë Kameroni, i cili…

Country:
HD Center Stage (2000) 2000 6.7
Center Stage (2000)
Center Stage (2000)

Center Stage (2000)

Dramë Muzikë  2000 Shiko tani
Vlersimi: 6.7
Center Stage (2000)
HD
IMDb: 6.7
115 min

Një grup prej 12 adoleshentësh me prejardhje të ndryshme regjistrohen në Akademinë e Baletit Amerikan në Nju Jork. Për t’u bërë balerinë, secili përballet me problemet dhe stresin e stërvitjes…

Country:
Genre: Dramë, Muzikë
HD Open Water 2: Adrift (2006) 2006 5.2
Open Water 2: Adrift (2006)
Open Water 2: Adrift (2006)

Open Water 2: Adrift (2006)

Dramë Horror Thriller  2006 Shiko tani
Vlersimi: 5.2
Open Water 2: Adrift (2006)
HD
IMDb: 5.2
94 min

Një grup miqsh e gjejnë veten në një telash, në dukje shumë banal. Askush nuk kujtohet të ulë shkallën e jahtit dhe nuk munden më të hipin sërish në të.

Country: ,