"Susannah York"
Franklyn (2008)
HD
IMDb: 6.2
98 min

“Franklin” është një përrallë e katër karaktereve, jetët e të cilëve janë të ndërthurura me fat, romancë dhe tragjedi. Pasi këto botë…

Country: