"Suzanne Clément"
HD Mommy (2014) 2014 8.1
Mommy (2014)
Mommy (2014)

Mommy (2014)

Dramë  2014 Shiko tani
Vlersimi: 8.1
Mommy (2014)
HD
IMDb: 8.1
139 min

Një grua e ndare nga burri e cila është e tronditur nga vështirësia për te rritur djalin e saj te dhunshëm dhe plot probleme e vetme.por gjerat ndryshojnë kur ajo…

Country:
Genre: Dramë
HD The Child Remains (2017) 2017 4.8
The Child Remains (2017)
The Child Remains (2017)

The Child Remains (2017)

Horror Mister Thriller  2017 Shiko tani
Vlersimi: 4.8
The Child Remains (2017)
HD
IMDb: 4.8
107 min

Një fundjavë intime e një cifti kthehet në terror, kur ata zbulojnë që bujtina ku kanë shkuar është një maternitet i magjepsur ku vriteshin gra dhe fëmijë të padëshiruar.

Country:
HD Birthmarked (2018) 2018 5.7
Birthmarked (2018)
Birthmarked (2018)

Birthmarked (2018)

Komedi  2018 Shiko tani
Vlersimi: 5.7
Birthmarked (2018)
HD
IMDb: 5.7
90 min

Dy shkencëtarë rrisin 3 fëmijë, në kundërshtim me prirjet e tyre gjenetike, për të provuar fuqinë e edukimit mbi natyrën njerëzore.

Country:
Genre: Komedi
HD The Other Half (2016) 2016 5.4
The Other Half (2016)
The Other Half (2016)

The Other Half (2016)

Dramë Romancë  2016 Shiko tani
Vlersimi: 5.4
The Other Half (2016)
HD
IMDb: 5.4
103 min

Një femër me sëmundje bipolare dhe një mashkull i hidhëruar shpirtërisht luftojnë të kenë një jetë të thjeshtë.

Country: