"Suzu Hirose"
HD The Boy and the Beast (2015) 2015 7.7
The Boy and the Beast (2015)
The Boy and the Beast (2015)

The Boy and the Beast (2015)

Animuar Fantazi  2015 Shiko tani
Vlersimi: 7.7
The Boy and the Beast (2015)
HD
IMDb: 7.7
119 min

Kur një djalë jetim që jeton në rrugët e Shibuyas shkon në një botë me përbindësha, ai merret nga një luftëtar që po kërkon për nxënës.

Country:
HD The Third Murder (2017) 2017 6.7
The Third Murder (2017)
The Third Murder (2017)

The Third Murder (2017)

Dramë Krim Mister  2017 Shiko tani
Vlersimi: 6.7
The Third Murder (2017)
HD
IMDb: 6.7
124 min

Mitsumi ka precedenca të vjetra kriminale dhe tani është sërish në vëmendjen e autoriteteve. Është një çështje e hapur dhe e mbyllur dhe Mitsumi ka rrëfyer. Në këtë pikë futet…

Country:
Genre: Dramë, Krim, Mister