"Suzuka Ohgo"
HD Memoirs of a Geisha (2005) 2005 7.4
Memoirs of a Geisha (2005)
Memoirs of a Geisha (2005)

Memoirs of a Geisha (2005)

Histori Romancë  2005 Shiko tani
Vlersimi: 7.4
Memoirs of a Geisha (2005)
HD
IMDb: 7.4
145 min

I bazuar në romanin shumë të famshëm në të gjithë globin të Arthur Golden, “Kujtimet e një Geishe” është një film epik i vrullshëm dhe romantik që tregon një botë…

Country: , ,