"Suzy Amis"
HD The Usual Suspects (1995) 1995 8.5
The Usual Suspects (1995)
The Usual Suspects (1995)

The Usual Suspects (1995)

Dramë Krim Thriller  1995 Shiko tani
Vlersimi: 8.5
The Usual Suspects (1995)
HD
IMDb: 8.5
106 min

Një anije ka qenë e shkatërruar, kriminelët janë të vdekur, dhe çelësi për këtë mister qëndron tek i mbijetuari i vetëm , histori e ndërlikuar duke filluar me pesë kriminelë…

Country: ,