"Sven Lönn"
HD The 100 Year-Old Man Who Climbed Out the Window and Disappeared (2013) 2013 7.1
The 100 Year-Old Man Who Climbed Out the Window and Disappeared (2013)
The 100 Year-Old Man Who Climbed Out the Window and Disappeared (2013)

The 100 Year-Old Man Who Climbed Out the Window and Disappeared (2013)

Aventurë Dramë Komedi  2013 Shiko tani
Vlersimi: 7.1
The 100 Year-Old Man Who Climbed Out the Window and Disappeared (2013)
HD
IMDb: 7.1
114 min

“100 vjeçari që u hodh nga dritarja dhe u zhduk”: Alan Karlson, një plak i fiksuar me plasjet e eksplozivëve, pasi jetoi një jetë të gjatë me shumë ndodhi, e…