"Svetlana Metkina"
HD Heatstroke (2013) 2013 4.8
Heatstroke (2013)
Heatstroke (2013)

Heatstroke (2013)

Thriller  2013 Shiko tani
Vlersimi: 4.8
Heatstroke (2013)
HD
IMDb: 4.8
92 min

Në një udhetim familjar në shkretetiren Afrikane, një shkencetar vritet brutalisht nga një tregtar armesh. Çfare ndodhe me të dashuren dhe vajza e tij?

Genre: Thriller