"Swara Bhaskar"
HD Prem Ratan Dhan Payo (2015) 2015 4.5
Prem Ratan Dhan Payo (2015)
Prem Ratan Dhan Payo (2015)

Prem Ratan Dhan Payo (2015)

Aksion Dramë Romancë  2015 Shiko tani
Vlersimi: 4.5
Prem Ratan Dhan Payo (2015)
HD
IMDb: 4.5
164 min

Princi i ashpër dhe kokëfort i Pritampurit, ndërsa po shërohej nga një atentat që iu bë katër ditë para kurorzimit, zëvendësohet nga një person i ngjashëm zemër mirë…

Country:
Aurangzeb (2013)
HD
IMDb: 6.5
137 min

Një polic infiltohet në një familje gansterësh si djali i bosit . Kjo sjellë një zinxhir situatash tepër të ndërlikuara.

Country: