"Swaroop Sampat"
HD Ki & Ka (2016) 2016 5.8
Ki & Ka (2016)
Ki & Ka (2016)

Ki & Ka (2016)

Komedi Romancë  2016 Shiko tani
Vlersimi: 5.8
Ki & Ka (2016)
HD
IMDb: 5.8
126 min

Bëhet fjalë për një çift të ri, të martuar marrëdhënia e të cilëve sfidon rolet gjinore që kanë burrat dhe gratë në shoqërinë indiane.

Country: