"Swoosie Kurtz"
HD Overboard (2018) 2018 6.0
Overboard (2018)
Overboard (2018)

Overboard (2018)

Komedi Romancë  2018 Shiko tani
Vlersimi: 6.0
Overboard (2018)
HD
IMDb: 6.0
112 min

Një pronar i llastuar dhe i pasur bie jashtë anijes ku lundronte dhe humb kujtesën. Kështu, ai bëhet objekt i hakmarrjes së punonjëses së keqtrajtuar prej tij disa ditë më…

Country: ,
HD Liar Liar (1997) 1997 6.9
Liar Liar (1997)
Liar Liar (1997)

Liar Liar (1997)

Komedi  1997 Shiko tani
Vlersimi: 6.9
Liar Liar (1997)
HD
IMDb: 6.9
86 min

Një avokat nuk mund të gënjejë për 24 orë për shkak të një dëshire të djalit të tij.

Country:
Genre: Komedi