"Syd Brisbane"
HD Red Dog: True Blue (2016) 2016 6.4
Red Dog: True Blue (2016)
Red Dog: True Blue (2016)

Red Dog: True Blue (2016)

Dramë Familjar Komedi  2016 Shiko tani
Vlersimi: 6.4
Red Dog: True Blue (2016)
HD
IMDb: 6.4
88 min

Një histori karakteristike australiane e një familje, miqësie dhe aventure ndërmjet një djali të vogël dhe një qeni të papastër që do të rritej e do të bëhej legjenda australiane.

Country: