"Sylvester McCoy"
HD The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) 2012 7.8
The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)
The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

Aventurë Fantazi  2012 Shiko tani
Vlersimi: 7.8
The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)
HD
IMDb: 7.8
169 min

Bilbo Bagings është një djalosh i ri Hobit, të cilit i kërkohet të braktisë shtëpinë e tij dhe të jetojë aventurën më të madhe të jetës së tij. Duke kërkuar…

Country: ,
HD The Owners (2020) 2020 4.6
The Owners (2020)
The Owners (2020)

The Owners (2020)

Aksion Horror Thriller  2020 Shiko tani
Vlersimi: 4.6
The Owners (2020)
HD
IMDb: 4.6
132 min

Një grup shokësh shkojnë për të vjedhur një shtëpi pa e ditur rrezikun që u kanoset nga pronarët e saj…

Country:
HD Slumber (2017) 2017 4.7
Slumber (2017)
Slumber (2017)

Slumber (2017)

Horror  2017 Shiko tani
Vlersimi: 4.7
Slumber (2017)
HD
IMDb: 4.7
84 min

Një mjek i shkencës së gjumit mundohet të mbrojë një familje nga një djall që ushqehet me njerëzit gjatë maktheve të tyre.

Country: ,
Genre: Horror