"Sylvia Chang"
HD Long Day’s Journey Into Night (2018) 2018 7.2
Long Day’s Journey Into Night (2018)
Long Day’s Journey Into Night (2018)

Long Day’s Journey Into Night (2018)

Dramë Mister Romancë  2018 Shiko tani
Vlersimi: 7.2
Long Day’s Journey Into Night (2018)
HD
IMDb: 7.2
138 min

Një histori nga e shkuara nuk është mbyllur asnjëherë. Një burrë kthehet sërish në Guinzhu dhe zbulon gjurmët e një femre misterioze. Ai nis të kujtojë verën që kanë kaluar…

Country: ,
HD Twin Dragons (1992) 1992 6.5
Twin Dragons (1992)
Twin Dragons (1992)

Twin Dragons (1992)

Aksion Komedi  1992 Shiko tani
Vlersimi: 6.5
Twin Dragons (1992)
HD
IMDb: 6.5
104 min

Dy binjakë ndahen që në lindje dhe njëri bëhet mekanik, ndërsa tjetri dirigjent i njohur. Ata takohen pas shumë kohësh dhe ngatërrohen me njëri tjetrin.

Country:
Genre: Aksion, Komedi