"Sylvia Hoeks"
HD The Best Offer (2013) 2013 7.8
The Best Offer (2013)
The Best Offer (2013)

The Best Offer (2013)

Dramë Krim Mister  2013 Shiko tani
Vlersimi: 7.8
The Best Offer (2013)
HD
IMDb: 7.8
131 min

Një mjeshtër ankandi fiksohet me një trashëgimtare jashtëzakonisht të izoluar e cila, është koleksionuese e arteve të bukura.

Country:
Genre: Dramë, Krim, Mister
HD The Girl in the Spider’s Web (2018) 2018 6.1
The Girl in the Spider’s Web (2018)
The Girl in the Spider’s Web (2018)

The Girl in the Spider’s Web (2018)

Aksion Krim Thriller  2018 Shiko tani
Vlersimi: 6.1
The Girl in the Spider’s Web (2018)
HD
IMDb: 6.1
115 min

Hakerja e kompjuterëve, Lisbet Salander dhe gazetari Mikael Blomkvist, e gjejnë veten të kapur në një rrjet të spiunëve, kriminelëve kibernetikë dhe zyrtarëve të korruptuar të qeverisë.

Country: , ,
HD All the Devil’s Men (2018) 2018 5.1
All the Devil’s Men (2018)
All the Devil’s Men (2018)

All the Devil’s Men (2018)

Aksion  2018 Shiko tani
Vlersimi: 5.1
All the Devil’s Men (2018)
HD
IMDb: 5.1
99 min

Ky thriller-aksion eksploziv rrëfen për një burrë të dëmtuar nga betejat në Luftën e Terrorit, i cili është i detyruar të shkojë në Londër për të ndjekur një operacion të…

Country:
Genre: Aksion
HD American Renegades (2017) 2017 5.4
American Renegades (2017)
American Renegades (2017)

American Renegades (2017)

Aksion Thriller  2017 Shiko tani
Vlersimi: 5.4
American Renegades (2017)
HD
IMDb: 5.4
106 min

Një ekip marine zbulon një thesar nën ujë në një liqen të Bosnjes. Për ta marrë i duhet të kalojnë një sërë peripecish duke qenë se liqeni i përket territorit…

HD Blade Runner 2049 (2017) 2017 8.0
Blade Runner 2049 (2017)
Blade Runner 2049 (2017)

Blade Runner 2049 (2017)

Dramë Sci-fi  2017 Shiko tani
Vlersimi: 8.0
Blade Runner 2049 (2017)
HD
IMDb: 8.0
164 min

Zbulimi i një vrasësi replikantësh për një sekret të fshehur thellë, e bën të gjurmojë Rik Dekardin që ka 30 vite i humbur.

Country: , , , ,
Genre: Dramë, Sci-fi
See
TMDb: 8
60 min

Në dinastine dystopiane, raca njerëzore ka humbur shikimin, ata gjejnë mënyra të reja për të bashkëvepruar, ndërtuar, gjuajtur dhe për të mbijetuar. Çdo gjë ndryshon kur 2 binjakë lindin dhe…

Status: Returning Series