"T. Arthur Cottam"
HD The Human Race (2013) 2013 5.2
The Human Race (2013)
The Human Race (2013)

The Human Race (2013)

Aksion Horror Sci-fi  2013 Shiko tani
Vlersimi: 5.2
The Human Race (2013)
HD
IMDb: 5.2
87 min

Në racën njerëzore, një grup prej 80 njerëzve janë grabitur nga jeta e tyre e përditshme dhe të gjithë u ri-shfaqën në një vend të fshehtë. Këta njerëz janë nga…

Country: