"Tabu"
HD Bharat (2019) 2019 5.3
Bharat (2019)
Bharat (2019)

Bharat (2019)

Aksion Dramë  2019 Shiko tani
Vlersimi: 5.3
Bharat (2019)
HD
IMDb: 5.3
150 min

Në prag të lindjes së Indisë si një komb i pavarur, një familje bën një udhëtim të rrezikshëm drejt lirisë, me një kosto. Një djalë i ri, Barat, i bën…

Country:
Genre: Aksion, Dramë
Fanaa (2006)
HD
IMDb: 7.2
168 min

Ngjarja e cila zhvillohet në Dehli në luginën Kashmir, një vajze e verbër Zoni bie ne dashuri me një shoqërues turistesh Rehanin i cili mëson shume gjera Zonit, por ai…

Country:
HD Andhadhun (2018) 2018 8.3
Andhadhun (2018)
Andhadhun (2018)

Andhadhun (2018)

Krim Thriller  2018 Shiko tani
Vlersimi: 8.3
Andhadhun (2018)
HD
IMDb: 8.3
139 min

Një seri ngjarjesh misterioze ndryshojnë jetën e një pianisti të verbër, i cili tani duhet të raportojë një krim të cilin nuk e kishte dëshmuar.

Country:
Genre: Krim, Thriller
Life of Pi (2012)
HD
IMDb: 7.9
127 min

Një djalë i ri i cili i mbijeton një fatkeqësie në det përfundon në një udhëtim epik, aventurë dhe zbulimi. Gjatë udhëtimit, ai formon një lidhje të papritur me një…

Country: , , ,
HD Fitoor (2016) 2016 5.4
Fitoor (2016)
Fitoor (2016)

Fitoor (2016)

Dramë Romancë  2016 Shiko tani
Vlersimi: 5.4
Fitoor (2016)
HD
IMDb: 5.4
131 min

Një djalosh i varfër por i talentuar fillon punë në një familje të pasur. Ai dashurohet me vajzën e famijes, Firdeusin. Jeta i ndan të dy por i bashkon pas…

Country:
Drishyam (2015)
HD
IMDb: 8.2
163 min

Do të merren veprime dëshpërimi nga një djalosh që mundohet ta shpëtojë familjen nga ana e errët e ligjit, pasi që ata kryejnë një krim të papritur.

Country:
Haider (2014)
HD
IMDb: 8.1
160 min

Një i ri kthehet në vendin e tij në Kashmir pas zhdukjes së babait të tij për t’u përballur me xhaxhain i cili kishte një rol në fatin e babait…

Country: