"Tai Bo"
HD The Brink (2017) 2017 5.5
The Brink (2017)
The Brink (2017)

The Brink (2017)

Aksion Krim Thriller  2017 Shiko tani
Vlersimi: 5.5
The Brink (2017)
HD
IMDb: 5.5
101 min

Tungu, një inspektor policie është në mision për të goditur skemën kriminale të kontrabandës së Shingut, por nuk e arrestoi dot. Ndërsa Tungu vazhdon kërkimin e tij, ai zbulon përfshirjen…

Country: ,
Zombie 108 (2012) 2012 3.3
Zombie 108 (2012)
Zombie 108 (2012)

Zombie 108 (2012)

Horror Sci-fi  2012 Shiko tani
Vlersimi: 3.3
Zombie 108 (2012)
IMDb: 3.3
88 min

Një virus përhapet në Taipei dhe forcat S.W.A.T. nisin evakuimin e zonës. Por në Ximending policia has kundërshtimin e Banditëve lokalë. Të dyja palët duhet të bashkëpunojnë për të shpëtuar…

Country:
Genre: Horror, Sci-fi
Project A (1983)
HD
IMDb: 7.4
105 min

Filmi bën fjalë për një luftë kundër piratëve në Hong-Kong. Një dramë kostumesh kineze me shumë aksion dhe muzikë.

Country: