"Tai Chung Kim"
HD No Retreat, No Surrender (1986) 1986 5.7
No Retreat, No Surrender (1986)
No Retreat, No Surrender (1986)

No Retreat, No Surrender (1986)

Aksion  1986 Shiko tani
Vlersimi: 5.7
No Retreat, No Surrender (1986)
HD
IMDb: 5.7
85 min

Xhejsoni një fans i Bruce Lee, është rrahur disa herë dhe trajnuar nga fantazma e Lee. Xhejsoni atëherë duhet të përdor aftësitë e fituara rishtas për të ruajtur Seattle nga…

Country: ,
Genre: Aksion