"Taichi Saotome"
Bleach (2018)
HD
IMDb: 6.4
108 min

Një i ri gjimnazist mund të shohë fantazma si dhe shpirtra të këqij. Një korrëse shpirtrash i transferon pa dashur fuqitë e saj dhe ai e gjen veten duke luftuar…

Country: