"Tak Sung-Eun"
HD The Yellow Sea (2010) 2010 7.3
The Yellow Sea (2010)
The Yellow Sea (2010)

The Yellow Sea (2010)

Dramë Krim Thriller  2010 Shiko tani
Vlersimi: 7.3
The Yellow Sea (2010)
HD
IMDb: 7.3
136 min

Një shoferi taksie në një provincë të Kinës, të mbytur në borxhe kumari dhe gruaja e të cilit ka humbur duke punuar jashtë shtetit, i ofrohet një marrëveshje nga një…