"Takahiro Miura"
First Love (2019)
HDHGD
IMDb: 6.8
108 min

Një natë në Tokio, një boksier i ri dhe një prostitutë ngatërrohen në një komplot droge, që përfshin krim të organizuar, policë të korruptuar dhe vrasje.

Country: ,
Attack on Titan (2015)
HD
IMDb: 5.1
98 min

Në një botë të pushtuar nga Titanët, Eren bashkohet me një legjion për të luftuar dhe vrarë Titanët që i vranë njerëzit e qytetit të tij.

Country: