"Takahiro Sakurai"
HD The Legend of Hei (2019) 2019 7.1
The Legend of Hei (2019)
The Legend of Hei (2019)

The Legend of Hei (2019)

Aksion Animuar Aventurë  2019 Shiko tani
Vlersimi: 7.1
The Legend of Hei (2019)
HD
IMDb: 7.1
101 min

Kur shtëpia e maçokut Luo-Xiao Hei shpyllëzohet nga njerëzit, ai duhet të gjejë një të re. Ai vrapon në një grup krijesash të tjera shpirtërore që e marrin nën mbrojtjen…

Country:
HD Demon Slayer: Mugen Train (2021) 2020 8.4
Demon Slayer: Mugen Train (2021)
Demon Slayer: Mugen Train (2021)

Demon Slayer: Mugen Train (2021)

Aksion Animuar Aventurë  2020 Shiko tani
Vlersimi: 8.4
Demon Slayer: Mugen Train (2021)
HD
IMDb: 8.4
117 min

Pasi familja e tij u vra brutalisht dhe motra e tij u shndërrua në një demon, Tanjiro zotohet si vrasësi i demonëve. Ai dhe shokët e tij fillojnë një mision…

Country:
HD Godzilla: Planet of the Monsters (2017) 2017 6.0
Godzilla: Planet of the Monsters (2017)
Godzilla: Planet of the Monsters (2017)

Godzilla: Planet of the Monsters (2017)

Aksion Animuar Sci-fi  2017 Shiko tani
Vlersimi: 6.0
Godzilla: Planet of the Monsters (2017)
HD
IMDb: 6.0
89 min

Pas luftës gjysmë shekullore kundër përbindëshave gjigante, raca njerëzore, duke e braktisur tokën për arsye sigurie, krijon një grup të vogël për të shkuar në një ekspeditë me qëllim rikthimin…

Country:
HD Berserk: The Golden Age Arc III – The Advent (2013) 2013 7.9
Berserk: The Golden Age Arc III – The Advent (2013)
Berserk: The Golden Age Arc III – The Advent (2013)

Berserk: The Golden Age Arc III – The Advent (2013)

Aksion Animuar Aventurë Dramë Fantazi  2013 Shiko tani
Vlersimi: 7.9
Berserk: The Golden Age Arc III – The Advent (2013)
HD
IMDb: 7.9
110 min

Country:
Berserk: The Golden Age Arc I – The Egg of the King (2012) 2012 7.6
Berserk: The Golden Age Arc I – The Egg of the King (2012)
Berserk: The Golden Age Arc I – The Egg of the King (2012)

Berserk: The Golden Age Arc I – The Egg of the King (2012)

Aksion Animuar Aventurë Fantazi  2012 Shiko tani
Vlersimi: 7.6
Berserk: The Golden Age Arc I – The Egg of the King (2012)
IMDb: 7.6
76 min

Ai nuk i beson askujt, përveçse shpatës së tij.

Country:
HD Berserk: The Golden Age Arc II – The Battle for Doldrey (2012) 2012 7.8
Berserk: The Golden Age Arc II – The Battle for Doldrey (2012)
Berserk: The Golden Age Arc II – The Battle for Doldrey (2012)

Berserk: The Golden Age Arc II – The Battle for Doldrey (2012)

Aksion Animuar Aventurë Dramë Fantazi  2012 Shiko tani
Vlersimi: 7.8
Berserk: The Golden Age Arc II – The Battle for Doldrey (2012)
HD
IMDb: 7.8
95 min

Për tre vite, Gatsi besonte se misioni i tij ishte të përmbushte ëndrrën e Grifith. Por në vend që të konsiderohet miku dhe i besuari i Grifith, ai kupton se…

Country: