"Takashi Itō"
HD Yakuza: Like a Dragon (2007) 2007 6.3
Yakuza: Like a Dragon (2007)
Yakuza: Like a Dragon (2007)

Yakuza: Like a Dragon (2007)

Aksion Krim  2007 Shiko tani
Vlersimi: 6.3
Yakuza: Like a Dragon (2007)
HD
IMDb: 6.3
110 min

Filmi është i bazuar në videolojën me njëjtin emër. Një ish-anëtar i Jakuzave del nga burgu dhe përpiqet që të distancohet nga e kaluara e tij me Jakuzat. Gjatë rrugës…

Country: ,
Genre: Aksion, Krim