"Takashi Onozuka"
HD Ghost in the Shell: S.A.C. 2nd GIG – Individual Eleven (2006) 2006 8.4
Ghost in the Shell: S.A.C. 2nd GIG – Individual Eleven (2006)
Ghost in the Shell: S.A.C. 2nd GIG – Individual Eleven (2006)

Ghost in the Shell: S.A.C. 2nd GIG – Individual Eleven (2006)

Animuar Sci-fi  2006 Shiko tani
Vlersimi: 8.4
Ghost in the Shell: S.A.C. 2nd GIG – Individual Eleven (2006)
HD
IMDb: 8.4
162 min

Viti 2030. 3 milion refugjatë jetojnë në Japoni, të ftuar për të plotësuar mungesën e fuqisë punëtore. Megjithatë, prania emergjente e refugjatëve shkaktoi rritjen e incidenteve terroriste. Një grup i…

Country:
Genre: Animuar, Sci-fi
HD Ghost in the Shell: Stand Alone Complex – Solid State Society (2006) 2006 8.0
Ghost in the Shell: Stand Alone Complex – Solid State Society (2006)
Ghost in the Shell: Stand Alone Complex – Solid State Society (2006)

Ghost in the Shell: Stand Alone Complex – Solid State Society (2006)

Aksion Animuar Krim Sci-fi Thriller  2006 Shiko tani
Vlersimi: 8.0
Ghost in the Shell: Stand Alone Complex – Solid State Society (2006)
HD
IMDb: 8.0
108 min

Kanë kaluar 2 vite që kur Motoko Kusanagi u largua nga Seksioni 9 dhe Togusa është lider i skuadrës. Seksioni i ri i zgjeruar përballet me një sërë vetëvrasjesh e…

Country: