"Takashi Sorimachi"
HD Zatoichi: The Last (2010) 2010 5.3
Zatoichi: The Last (2010)
Zatoichi: The Last (2010)

Zatoichi: The Last (2010)

Aksion Dramë  2010 Shiko tani
Vlersimi: 5.3
Zatoichi: The Last (2010)
HD
IMDb: 5.3
N/A

Shpatari i verbër me emrin Zatoiçi, përpiqet të bëjë një jetë të qetë dhe normale me të shoqen e tij, por provokohet për një betejë dhe…

Country: ,
Genre: Aksion, Dramë