"Takashi Ukaji"
HD Fist of the North Star: Legend of Yuria (2007) 2007 6.7
Fist of the North Star: Legend of Yuria (2007)
Fist of the North Star: Legend of Yuria (2007)

Fist of the North Star: Legend of Yuria (2007)

Aksion Animuar  2007 Shiko tani
Vlersimi: 6.7
Fist of the North Star: Legend of Yuria (2007)
HD
IMDb: 6.7
65 min

Një film i shkurtër që flet për Julian, dashurinë e Kenshiros. Si nisi historia e saj dhe deri sa u kthye ne gjeneralin e fundit të Nantos.

Country:
Genre: Aksion, Animuar
HD Fist of the North Star: Legend of Raoh – Chapter of Death in Love (2006) 2006 6.8
Fist of the North Star: Legend of Raoh – Chapter of Death in Love (2006)
Fist of the North Star: Legend of Raoh – Chapter of Death in Love (2006)

Fist of the North Star: Legend of Raoh – Chapter of Death in Love (2006)

Aksion Animuar  2006 Shiko tani
Vlersimi: 6.8
Fist of the North Star: Legend of Raoh – Chapter of Death in Love (2006)
HD
IMDb: 6.8
95 min

Më në fund vjen momenti i betejës përfundimtare mes Kenshiros dhe Raoh. Të dy do të përballen me të shkuarën dhe do të kuptojnë sa e madhe është fuqia e…

Country:
Genre: Aksion, Animuar
HD Fist of the North Star: Legend of Raoh – Chapter of Fierce Fight (2007) 2007 7.0
Fist of the North Star: Legend of Raoh – Chapter of Fierce Fight (2007)
Fist of the North Star: Legend of Raoh – Chapter of Fierce Fight (2007)

Fist of the North Star: Legend of Raoh – Chapter of Fierce Fight (2007)

Animuar  2007 Shiko tani
Vlersimi: 7.0
Fist of the North Star: Legend of Raoh – Chapter of Fierce Fight (2007)
HD
IMDb: 7.0
85 min

Në një botë të re pas shkatërrimit të madh, mbreti Roah dhe perandori Sauther luftojnë për të pushtuar toka. Ndërkohë bashkëpunëtorët kryesorë të Raoh, Soga dhe motra e tij Reina,…

Country:
Genre: Animuar
HD Wild 7 (2011) 2011 5.8
Wild 7 (2011)
Wild 7 (2011)

Wild 7 (2011)

Aksion  2011 Shiko tani
Vlersimi: 5.8
Wild 7 (2011)
HD
IMDb: 5.8
109 min

Me krimin në rritje, shtatë ish kriminelë formojnë grupin për vënien e drejtësisë në vend ‘7 Të Egrit’. Ata do të vihen pas kriminelëve që policia s’mund t’i prekë…

Country:
Genre: Aksion