"Takayuki Yamada"
HD Dragon Quest: Your Story (2019) 2019 6.6
Dragon Quest: Your Story (2019)
Dragon Quest: Your Story (2019)

Dragon Quest: Your Story (2019)

Animuar Aventurë Familjar  2019 Shiko tani
Vlersimi: 6.6
Dragon Quest: Your Story (2019)
HD
IMDb: 6.6
103 min

Luka, një hero, duhet të ndjekë hapat e babait të tij për të gjetur shpatën Zenitiane dhe për t’i dhënë fund sundimit të peshkopit të lig, Ladja.

Country:
HD 13 Assassins (2010) 2010 7.6
13 Assassins (2010)
13 Assassins (2010)

13 Assassins (2010)

Aksion Aventurë Dramë  2010 Shiko tani
Vlersimi: 7.6
13 Assassins (2010)
HD
IMDb: 7.6
141 min

Një grup vrasësish mblidhen në një mision vetëvrasës për të vrarë një zot të lig.

Country: ,
HD Crows Zero II (2009) 2009 7.3
Crows Zero II (2009)
Crows Zero II (2009)

Crows Zero II (2009)

Aksion Komedi Thriller  2009 Shiko tani
Vlersimi: 7.3
Crows Zero II (2009)
HD
IMDb: 7.3
133 min

Tensioni dhe dhuna shtohen pasi një student i ri thyen paktin e paqes mes dy bandave rivale…

Country:
HD Crows Zero (2007 2007 7.1
Crows Zero (2007
Crows Zero (2007

Crows Zero (2007

Aksion  2007 Shiko tani
Vlersimi: 7.1
Crows Zero (2007
HD
IMDb: 7.1
130 min

Një student i sapo transferuar përpiqet të komandojë në shkollën më të dhunshme në vend, studentët e të cilës luftojnë me njeri-tjetrin për pushtetin…

Country:
Genre: Aksion