"Takeshi Kaneshiro"
HD Red Cliff Part II (2009) 2009 7.6
Red Cliff Part II (2009)
Red Cliff Part II (2009)

Red Cliff Part II (2009)

Aksion Dramë Histori Luftë  2009 Shiko tani
Vlersimi: 7.6
Red Cliff Part II (2009)
HD
IMDb: 7.6
142 min

Në këtë vazhdim, ministër i parë Cao Cao bind perandori Han për të filluar një luftë kundër të dy Mbretërive, Xu dhe Wu, të cilat janë bërë të forcave aleate.

Red Cliff (2008)
HD
IMDb: 7.4
148 min

Kapitulli i një historie Kineze i përqendruar në një beteje lufte në periudhën e Kinës (220-280 AD).

Dragon (2011)
HD
IMDb: 7.1
98 min

Nje ekspert i arteve marciale dëshiron te tërhiqet nga jeta e dhunshme dhe te filloje një jete te re por do përndiqet nga një ish- mjeshtëri i tij dhe një…

Country: ,