"Takeshi Kusao"
HD Dragon Ball Super: Broly (2018) 2018 7.9
Dragon Ball Super: Broly (2018)
Dragon Ball Super: Broly (2018)

Dragon Ball Super: Broly (2018)

Aksion Animuar Sci-fi  2018 Shiko tani
Vlersimi: 7.9
Dragon Ball Super: Broly (2018)
HD
IMDb: 7.9
100 min

Goku dhe Vexhita ndeshen me Brolin, një luftëtar sajan ndryshe nga çdo luftëtar që janë ndeshur më parë.

Country:
HD Dragon Ball Z: Bio-Broly (1994) 1994 6.0
Dragon Ball Z: Bio-Broly (1994)
Dragon Ball Z: Bio-Broly (1994)

Dragon Ball Z: Bio-Broly (1994)

Aksion Animuar Sci-fi  1994 Shiko tani
Vlersimi: 6.0
Dragon Ball Z: Bio-Broly (1994)
HD
IMDb: 6.0
47 min

Satani sfidohet nga një rival i vjetër, i cili ka shpikur disa bioluftëtarë dhe ka ringjallur Brolin. Pasi ai ringjallet, Goteni, Tranksi dhe të tjerët duhet të bëjnë çmos për…

Country:
HD Dragon Ball Z: Wrath of the Dragon (1995) 1995 7.5
Dragon Ball Z: Wrath of the Dragon (1995)
Dragon Ball Z: Wrath of the Dragon (1995)

Dragon Ball Z: Wrath of the Dragon (1995)

Aksion Animuar Fantazi Sci-fi  1995 Shiko tani
Vlersimi: 7.5
Dragon Ball Z: Wrath of the Dragon (1995)
HD
IMDb: 7.5
52 min

Një qenie misterioze e quajtur Hoi vjen në Tokë dhe u kërkon luftëtarëve Z të përdorin sferat e dragoit që ta ndihmojnë të çlirojë Tepionin. Tepioni është një luftëtar antik…

Country:
HD Dragon Ball Z: Broly – Second Coming (1994) 1994 6.6
Dragon Ball Z: Broly – Second Coming (1994)
Dragon Ball Z: Broly – Second Coming (1994)

Dragon Ball Z: Broly – Second Coming (1994)

Aksion Animuar  1994 Shiko tani
Vlersimi: 6.6
Dragon Ball Z: Broly – Second Coming (1994)
HD
IMDb: 6.6
48 min

Broli ringjallet dhe bëhet më i fuqishëm se kurrë. Videl, Gohan, Goten dhe Tranks përpiqen ta shkatërrojnë por nuk janë dhe aq të fuqishëm. Me ndihmën e një personi të…

Country:
Genre: Aksion, Animuar
HD Dragon Ball Z: Broly – The Legendary Super Saiyan (1993) 1993 7.5
Dragon Ball Z: Broly – The Legendary Super Saiyan (1993)
Dragon Ball Z: Broly – The Legendary Super Saiyan (1993)

Dragon Ball Z: Broly – The Legendary Super Saiyan (1993)

Animuar Aventurë Familjar Sci-fi  1993 Shiko tani
Vlersimi: 7.5
Dragon Ball Z: Broly – The Legendary Super Saiyan (1993)
HD
IMDb: 7.5
72 min

Paragusi mashtron Vexhetën për të ardhur në një planet të sajuar të quajtur “Vexheta i Ri”. Ai s’di shumë e më vonë kupton se Broli është Super Sajani legjendar që…

Country:
HD Dragon Ball Z: Bojack Unbound (1993) 1993 7.2
Dragon Ball Z: Bojack Unbound (1993)
Dragon Ball Z: Bojack Unbound (1993)

Dragon Ball Z: Bojack Unbound (1993)

Aksion Animuar Sci-fi  1993 Shiko tani
Vlersimi: 7.2
Dragon Ball Z: Bojack Unbound (1993)
HD
IMDb: 7.2
50 min

Gohani dhe shokët e tij marrin pjesë në Turneun e Madh Tenkaiçi për të fituar çmimin prej 1 milion zeni, por kur arrijnë finalet atyre u duhet të përballen me…

Country: