"Tamás Jordán"
On Body and Soul (2017) 2017 7.6
On Body and Soul (2017)
On Body and Soul (2017)

On Body and Soul (2017)

Dramë Romancë  2017 Shiko tani
Vlersimi: 7.6
On Body and Soul (2017)
IMDb: 7.6
116 min

Dy njerëz të mbyllur në vetvete zbulojnë rastësisht se shohin të njëjtën ëndërr përnatë. Ju duket diçka e pabesueshme dhe paksa e frikshme. Kur arrijnë ta pranojnë këtë rastësi të…

Country: