"Tamer Hassan"
HD Unleashed (2005) 2005 7.0
Unleashed (2005)
Unleashed (2005)

Unleashed (2005)

Aksion Krim  2005 Shiko tani
Vlersimi: 7.0
Unleashed (2005)
HD
IMDb: 7.0
103 min

Një burrë u rrit sikur të ishte një qen, arratiset nga pronari i tij për të filluar një jete të re, por ky i fundit e kërkon për ta shfrytëzuar…

Country: , ,
Genre: Aksion, Krim
Blood Out (2011)
HD
IMDb: 4.5
90 min

Kur detektivet e qytetit te madh refuzojnë të investigojnë me te tej vrasjen qe kishte lidhje me bandat te vëllait te tij, Sherifi i qytetit të vogël Majkell Spenser heq…

Country:
HD Bonded by Blood (2010) 2010 5.5
Bonded by Blood (2010)
Bonded by Blood (2010)

Bonded by Blood (2010)

Dramë Krim Thriller  2010 Shiko tani
Vlersimi: 5.5
Bonded by Blood (2010)
HD
IMDb: 5.5
96 min

Është viti 1995, ndodhemi në Eseks, periudha kur ka nisur të lulëzojë përdorimi i drogës. Mes trafikantëve më në zë janë Patrik Tejt, Antoni Takër dhe Kreig Rolf. Lufta për…

Country:
HD Freerunner (2011) 2011 3.6
Freerunner (2011)
Freerunner (2011)

Freerunner (2011)

Aksion  2011 Shiko tani
Vlersimi: 3.6
Freerunner (2011)
HD
IMDb: 3.6
87 min

Me një bombë të kronometruar në qafën e tij, një vrapues i lirë i ri kundër kohës nga një fund i qytetit tek një tjetër për të shpëtuar veten e…

Country:
Genre: Aksion