"Tamer Levent"
HD Winter Sleep (2014) 2014 8.1
Winter Sleep (2014)
Winter Sleep (2014)

Winter Sleep (2014)

Dramë  2014 Shiko tani
Vlersimi: 8.1
Winter Sleep (2014)
HD
IMDb: 8.1
196 min

Ajdini, një ish-aktor, drejton një hotel të vogël në Anadollin qendror me gruan e tij të re, Nihalin, me të cilën ka një marrëdhënie të vështirë dhe motrën e tij,…

Country: , ,
Genre: Dramë
HD The Wild Pear Tree (2018) 2018 8.1
The Wild Pear Tree (2018)
The Wild Pear Tree (2018)

The Wild Pear Tree (2018)

Dramë  2018 Shiko tani
Vlersimi: 8.1
The Wild Pear Tree (2018)
HD
IMDb: 8.1
188 min

Një shkrimtar ambicioz kthehet në fshatin e tij të lindjes, ku e përndjekin borxhet e babait të tij.

Genre: Dramë
HD Corn Island (2014) 2014 7.6
Corn Island (2014)
Corn Island (2014)

Corn Island (2014)

Dramë Luftë  2014 Shiko tani
Vlersimi: 7.6
Corn Island (2014)
HD
IMDb: 7.6
100 min

Filmi tregon se lumi është ai që krijon dhe shkatërron në një cikël të përjetshëm, madje as njeriu nuk mund t’i shpëtojë furisë së tij.

Genre: Dramë, Luftë