"Tammin Sursok"
HD Husk (2011) 2011 5.2
Husk (2011)
Husk (2011)

Husk (2011)

Horror Thriller  2011 Shiko tani
Vlersimi: 5.2
Husk (2011)
HD
IMDb: 5.2
83 min

Një grup shokësh të bllokuar në një fushë misri të braktisur gjejnë strehë në një shtëpi të vjetër, dhe së shpejti zbulojnë se banesa është qendra e një riti mbinatyror.

Country: