"Tamzin Merchant"
HD Dragonheart 3: The Sorcerer’s Curse (2015) 2015 5.1
Dragonheart 3: The Sorcerer’s Curse (2015)
Dragonheart 3: The Sorcerer’s Curse (2015)

Dragonheart 3: The Sorcerer’s Curse (2015)

Aksion Aventurë Fantazi  2015 Shiko tani
Vlersimi: 5.1
Dragonheart 3: The Sorcerer’s Curse (2015)
HD
IMDb: 5.1
98 min

Kur Garethi aspirohet nga kalorësia shkon në kërkim të një komete të rënë ku thuhet se përmban ar, ai më shumë tronditet kur e gjen dragoin. Pasi dragoi ia shpëton…

Country:
HD Jane Eyre (2011) 2011 7.3
Jane Eyre (2011)
Jane Eyre (2011)

Jane Eyre (2011)

Dramë Romancë  2011 Shiko tani
Vlersimi: 7.3
Jane Eyre (2011)
HD
IMDb: 7.3
120 min

Pas një fëmijërie të vetmuar, Xhein Eir del në jetë si guvernante. Gjatë kohës që jeton e qetë në Vilën Thornfild, ajo njihet me pronarin misterioz, të ftohtë dhe të…

Country: ,
HD Dragonheart: Battle for the Heartfire (2017) 2017 5.3
Dragonheart: Battle for the Heartfire (2017)
Dragonheart: Battle for the Heartfire (2017)

Dragonheart: Battle for the Heartfire (2017)

Aventurë  2017 Shiko tani
Vlersimi: 5.3
Dragonheart: Battle for the Heartfire (2017)
HD
IMDb: 5.3
98 min

Një dragua i njohur si Drago përpiqet t’i japë fund rivalitetit midis një vëllai dhe motrës, që të dy kanë kompetenca si dragua, të cilët janë pas fronit të gjyshit…

Country:
Genre: Aventurë
Copenhagen (2014)
HD
IMDb: 7.1
98 min

Pas disa javësh udhëtimi në Europë, Uilliami e gjen veten në Kopenhagen, vendilindjen e babait të tij. Aty fillon aventura e tij së bashku me një vajzë vendase ku të dy ata zbulojnë dashurinë…

Country: , ,