"Tang Xiaoxi"
White Snake (2019)
HD
IMDb: 7.0
99 min

Një histori dashurie mes një demoneje gjarpër dhe një gjahtari gjarpërinjsh. Ata hasin veshtirësi pasi Gjenerali do të mbledhi të gjithë gjarpërinjtë në vend për tju marrë esencën e tyre…

Country: ,