"Tang Yan"
HD Cook Up a Storm (2017) 2017 6.4
Cook Up a Storm (2017)
Cook Up a Storm (2017)

Cook Up a Storm (2017)

Dramë Komedi  2017 Shiko tani
Vlersimi: 6.4
Cook Up a Storm (2017)
HD
IMDb: 6.4
97 min

Dy kuzhinierë të talentuar, njëri i shkolluar në Francë, ndërsa tjetri shef kuzhine i një restoranti të thjeshtë, konkurrojnë në Garën Ndërkombëtare të Gatimit në Kinë. Edhe pse modernja përballet…

Country: ,
Genre: Dramë, Komedi
Bounty Hunters (2016)
HD
IMDb: 5.4
105 min

Historia e pesë gjahtarëve të shpërblimeve të cilët ndjekin të arratisur në Kinë, Hong Kong, Kore dhe Tajlandë.

Country:
Bounty Hunters (2016)
HD
IMDb: 5.4
105 min

Historia e 5 gjuetarëve besnikë që ndjekin disa të arratisur për para, në Kinë, Hong Kong, Kore dhe Tailandë.

Country:
HD Chronicles of the Ghostly Tribe (2015) 2015 5.1
Chronicles of the Ghostly Tribe (2015)
Chronicles of the Ghostly Tribe (2015)

Chronicles of the Ghostly Tribe (2015)

Aksion Aventurë Thriller  2015 Shiko tani
Vlersimi: 5.1
Chronicles of the Ghostly Tribe (2015)
HD
IMDb: 5.1
118 min

Në malet diku afër kufirit të Mongolisë, disa persona gjejnë fosile gjigante krijesash të panjohura. Nisin një gerrmin nëntokësor me udhëheqjen e Profesor Yang dhe zbulojnë diçka të mistershme.

Country: