"Tania Garribba"
HD The First King (2019) 2019 6.6
The First King (2019)
The First King (2019)

The First King (2019)

Aksion Dramë Histori  2019 Shiko tani
Vlersimi: 6.6
The First King (2019)
HD
IMDb: 6.6
123 min

Historia e dy prej vëllezërve më të famshëm të historisë, Remusit dhe Romulusit, të cilët luftuan kundër skllavërisë dhe pushtuesve, kaluan përmes egërsisë së natyrës dhe kundërshtuan profeci dhe Zotat,…

Country: ,